Fondkistan i Nyköping-Oxelösund AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva begravningsverksamhet, uthyrning av ljud och ljus, data, el och sömnad.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fondkistan i Nyköping-Oxelösund AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Fondkistan i Nyköping-Oxelösund AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 2000-08-04 så skapades Fondkistan i Nyköping-Oxelösund AB och verksamheten är har F-skattsedel Fondkistan i Nyköping-Oxelösund AB har haft det sedan 2000-09-01.

Fondkistan i Nyköping-Oxelösund AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-09-01

556593-8726 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Oxelösund.

Just nu är Fondkistan i Nyköping-Oxelösund AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Fondkistan i Nyköping-Oxelösund AB så går det att nå dem via telefon på 0155-34380 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fondkistan i Nyköping-Oxelösund AB är Haddon, Gustav Mikael som är född 1966 och har titeln VD, Haddon, Katarina Elisabeth som är född 1966 och har titeln Vice VD, Haddon, Gustav Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Haddon, Katarina Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Östling, Pernilla Christina som är född 1971 och har titeln Revisor, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .