Jogersö Bygg & Konsult AB

Södermanlands län

Information

Jogersö Bygg & Konsult AB är ett bolag som finns i Oxelösund. I Jogersö Bygg & Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Leif Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundstedt Persson, Ditte som är född 1958 och har titeln Suppleant, Holmqvist, Sam Bruno som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jogersö Bygg & Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jogersö Bygg & Konsult AB på telefon 0708-182881.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom byggbranschen och tillhandahålla konsult-, bygg- och uthyrningstjänster, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jogersö Bygg & Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jogersö Bygg & Konsult AB är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Jogersö Bygg & Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-04 och Jogersö Bygg & Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jogersö Bygg & Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jogersö Bygg & Konsult AB har 556599-2822 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.