OXD shipping AB

Södermanlands län

Information

OXD shipping AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där OXD shipping AB finns. I Oxelösund så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. OXD shipping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket OXD shipping AB har haft sedan 2001-03-16. OXD shipping AB har funnits sedan och 2001-03-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till OXD shipping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till THULEGATAN 6, 613 31, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-693181.

Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är OXD shipping AB Privat, ej börsnoterat.

OXD shipping AB har idag 556606-5925 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för OXD shipping AB

Bolaget skall bedriva yrkesfiske samt handel med fisk, fartyg och fiskeutrustning samt därtill hörande verksamhet.

I OXD shipping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Inger Charlotte som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Öijvall Karlsson, Lars Ove Henrik som är född 1985 och har titeln Suppleant, Nockert, Nils Anders som är född 1946 och har titeln Revisor, A N Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .