Casa Nordica Altavista C AB

Södermanlands län

Information

Casa Nordica Altavista C AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Casa Nordica Altavista C AB finns. I Oxelösund så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Casa Nordica Altavista C AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Casa Nordica Altavista C AB har funnits sedan och 2003-08-21 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Casa Nordica Altavista C AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Krusbärsv. 115, 613 38, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Oxelösund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Casa Nordica Altavista C AB Privat, ej börsnoterat.

Casa Nordica Altavista C AB har idag 556607-0792 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Casa Nordica Altavista C AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva resebyrå- verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Casa Nordica Altavista C AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kowalska, Jolanta Barbara som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .