Lillstugans Invest AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oxelösund och Lillstugans Invest AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lillstugans Invest AB är ett av dem. Statusen för Lillstugans Invest AB är att Bolaget är aktivt.

Lillstugans Invest AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-02-27. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lillstugans Invest AB ska trivas.

Lillstugans Invest AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08. I Oxelösund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lillstugans Invest AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08.

Idag är Lillstugans Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Lillstugans Invest AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7564520.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lillstugans Invest AB är Classon, Per Torbjörn som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Classon, Karin Gunilla som är född 1951 och har titeln Suppleant, Persson, Anna Veronica som är född 1974 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Lillstugans Invest AB har 556607-5189 som sitt organisationsnummer.