Key 2 Balance, Health and Wellness Distribution AB

Södermanlands län

Information

Key 2 Balance, Health and Wellness Distribution AB är ett av många bolag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Key 2 Balance, Health and Wellness Distribution AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Key 2 Balance, Health and Wellness Distribution AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-12-24.

Key 2 Balance, Health and Wellness Distribution AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2001-11-19. Men sedan 2001-12-24 så har Key 2 Balance, Health and Wellness Distribution AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nytorget 1 C, 611 38, Nyköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Key 2 Balance, Health and Wellness Distribution AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-34940.

Oxelösund arbetar för att bolag som Key 2 Balance, Health and Wellness Distribution AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Key 2 Balance, Health and Wellness Distribution AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall marknadsföra produkter inom friskvårds- och hälsoområdet, bedriva utbildning inom marknadsföring och säljteknik, erbjuda konsulttjänster inom friskvårds- och hälsoområdet samt investera i fast egendom och värdepapper.

Firmatecknare för Key 2 Balance, Health and Wellness Distribution AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sundberg, Birgit Ingeborg Elisabet -Sundberg, Kurt Georg.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Key 2 Balance, Health and Wellness Distribution AB och det är följande personer, Sundberg, Birgit Ingeborg Elisabet som är född 1941 och har titeln VD, Sundberg, Birgit Ingeborg Elisabet som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Kurt Georg som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Laurelli, Rolf Axel Ivan som är född 1945 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Bengt Henry Lennart som är född 1947 och har titeln Revisor, Sörmlandsgruppen Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Key 2 Balance, Health and Wellness Distribution AB är 556618-0484.