Mediamix Torbjörn Dahlström AB

Södermanlands län

Information

Mediamix Torbjörn Dahlström AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Mediamix Torbjörn Dahlström AB finns. I Oxelösund så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mediamix Torbjörn Dahlström AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mediamix Torbjörn Dahlström AB har haft sedan 2003-11-20. Mediamix Torbjörn Dahlström AB har funnits sedan och 2003-11-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mediamix Torbjörn Dahlström AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Höjdg. 24, 613 30, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-282100.

Oxelösund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mediamix Torbjörn Dahlström AB Privat, ej börsnoterat.

Mediamix Torbjörn Dahlström AB har idag 556634-3009 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mediamix Torbjörn Dahlström AB

Bolaget skall bedriva reklam, information och marknadsföring, utbildning inom mediaområdet samt utgivning av annonstidningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet, samt därtill äga och förvalta såväl lös som fast egendom.

I Mediamix Torbjörn Dahlström AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlström, Karl Torbjörn som är född 1957 och har titeln VD, Dahlström, Karl Torbjörn som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Sanna Maria som är född 1985 och har titeln Suppleant, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .