Jogersö-Gruppen HVB Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Jogersö-Gruppen HVB Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Oxelösund här finns det många olika Aktiebolag. Jogersö-Gruppen HVB Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Oxelösund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Jogersö-Gruppen HVB Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556648-5826.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0155-31051 alternativt besöka eller skicka post till Jogersö-Gruppen HVB Aktiebolag på följande adress Nötuddsv. 2, 613 51, Oxelösund.

Jogersö-Gruppen HVB Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-03-31.

I Jogersö-Gruppen HVB Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Collin, Jan Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva behandlingshem för ungdomar med psykosociala problem samt idka därmed förenlig verksamhet.