Havets Källa AB

Södermanlands län

Information

Havets Källa AB är ett av många bolag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Havets Källa AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Havets Källa AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-05-13.

Havets Källa AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2004-04-07. Men sedan 2004-05-13 så har Havets Källa AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Jogersöv., 613 51, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Havets Källa AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-282100.

Oxelösund arbetar för att bolag som Havets Källa AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Havets Källa AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget ska bedriva camping, restaurangrörelse och hälso- friskvård samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Havets Källa AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Borg, Monica Susanne Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 2 suppleanter..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Havets Källa AB och det är följande personer, Borg, Monica Susanne som är född 1959 och har titeln VD, Borg, Monica Susanne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkvist, Carina Marie som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkvist, Lars Stefan som är född 1965 och har titeln Suppleant, Borg, Sven Anders som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bentevik, Björn Erik som är född 1958 och har titeln Revisor.Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Havets Källa AB är 556659-5145.