Oxelösund Bläster och Måleri AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva målning och blästring samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Oxelösund Bläster och Måleri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Oxelösund Bläster och Måleri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 2004-04-22 så skapades Oxelösund Bläster och Måleri AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556661-1058 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Oxelösund.

Just nu är Oxelösund Bläster och Måleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Oxelösund Bläster och Måleri AB så går det att nå dem via telefon på 0155-32070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Oxelösund Bläster och Måleri AB är Roos, Mats Bengt Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmberg, Jan Krister Gösta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Hans Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .