DK Bygg i Oxelösund AB

Södermanlands län

Information

I Oxelösund finns det ett Aktiebolag som heter DK Bygg i Oxelösund AB. Det finns flera företag som liknar DK Bygg i Oxelösund AB i Södermanlands län. Oxelösund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

DK Bygg i Oxelösund AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-02-03 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2004-11-12 så har DK Bygg i Oxelösund AB varit registrerat och sedan 2005-02-03 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är DK Bygg i Oxelösund AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med DK Bygg i Oxelösund AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Sjöbackestigen 29, 613 37, Oxelösund. Vi ni istället prata med DK Bygg i Oxelösund AB så kan ni göra det på 070-3007672.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggverksamhet med huvudinriktning på fönsterarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kring, Dennis som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kring, Ib som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Rasmussen, Kurt Hegelund som är född 1955 och har titeln Delgivningsbar person, Hallgren, Anders Evert som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

DK Bygg i Oxelösund AB har 556670-7393 som sitt organisationsnummer.