Äventyrshuset BBorg AB

Södermanlands län

Information

556673-8836 är organisationsnummer för verksamheten Äventyrshuset BBorg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Äventyrshuset BBorg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Oxelösund som är den kommunen som Äventyrshuset BBorg AB finns i.

Äventyrshuset BBorg AB har varit registrerat sedan 2005-01-03 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Äventyrshuset BBorg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-10.

Äventyrshuset BBorg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Oxelösund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Äventyrshuset BBorg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Äventyrshuset BBorg AB så kan ni göra det på telefon genom 0155-30808 eller genom brev på följande adress:
Thorsg. 10, 613 30, Oxelösund

Bolaget skall bedriva ett äventyrshus som ger en engagerande fysisk och intellektuell upplevelse. Till verksamheten ingår även konferens-, café- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Äventyrshuset BBorg AB och det är Kemi, Jan Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kemi, Yvonne Eva Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, Benne, Claes Tobias som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor,