Fastighetsbolaget Äventyrshusen AB

Södermanlands län

Information

Fastighetsbolaget Äventyrshusen AB är ett företag som finns i Oxelösund. I Fastighetsbolaget Äventyrshusen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kemi, Jan Stefan som är född 1963 och har titeln VD, Kemi, Jan Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kemi, Yvonne Eva Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, Benne, Claes Tobias som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighetsbolaget Äventyrshusen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighetsbolaget Äventyrshusen AB på telefon 0155-30808.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighetsbolaget Äventyrshusen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighetsbolaget Äventyrshusen AB är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fastighetsbolaget Äventyrshusen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-03-25 och Fastighetsbolaget Äventyrshusen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-03-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighetsbolaget Äventyrshusen AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Fastighetsbolaget Äventyrshusen AB har 556675-0955 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.