Lysupp Design Sverige AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall helt eller delvis äga och aktivt utveckla rörelse- drivande företag inom elbelysningbranschen. Bolaget skall även tillverka ljusarmaturer, bedriva handel med belysnings- komponenter, bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, ekonomi och juridik gentemot rörelsedrivande bolag samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lysupp Design Sverige AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Oxelösund så är Lysupp Design Sverige AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 2005-02-02 så skapades Lysupp Design Sverige AB och verksamheten är har F-skattsedel Lysupp Design Sverige AB har haft det sedan 2005-10-13.

Lysupp Design Sverige AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-13

556675-7851 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Oxelösund.

Just nu är Lysupp Design Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Lysupp Design Sverige AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lysupp Design Sverige AB är Johansson, Hans-Åke Torsten som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Boberg, Annika Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Kangas, Peter Magnus som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .