NYNAP Förvaltning AB

Södermanlands län

Information

NYNAP Förvaltning AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där NYNAP Förvaltning AB finns. I Oxelösund så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. NYNAP Förvaltning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket NYNAP Förvaltning AB har haft sedan 2005-06-16. NYNAP Förvaltning AB har funnits sedan och 2005-06-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till NYNAP Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjöboviksv. 12 B, 613 51, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-286800.

Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är NYNAP Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

NYNAP Förvaltning AB har idag 556678-5365 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för NYNAP Förvaltning AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och naprapatverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I NYNAP Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Erlandsson, Jan Ejfel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Åsa Katarina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Arnmund, Bernt Olov som är född 1943 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor, .