Henry Hammar Spares AB

Södermanlands län

Information

I Oxelösund finns det ett Aktiebolag som heter Henry Hammar Spares AB. Det finns flera bolag som liknar Henry Hammar Spares AB i Södermanlands län. Oxelösund är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2005-03-29 så har Henry Hammar Spares AB varit registrerat. Idag är Henry Hammar Spares AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Henry Hammar Spares AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Esplanaden 1B, 613 30, Oxelösund. Vi ni istället prata med Henry Hammar Spares AB så kan ni göra det på 070-2745521.

Bolaget skall bedriva handel med bildelar och bilar, bilverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hammar, Henry Erkki Ferdinand som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Anttila, Juhani Esko Arvi som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ericsson, Patrik Lennart som är född 1970 och har titeln Revisor, Hero, Håkan Börje som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Henry Hammar Spares AB har 556678-6215 som sitt organisationsnummer.