RAKKE Bygg & Försäljning AB

Södermanlands län

Information

RAKKE Bygg & Försäljning AB är ett av många verksamheter som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som RAKKE Bygg & Försäljning AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

RAKKE Bygg & Försäljning AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2005-07-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RAKKE Bygg & Försäljning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-1402831.

Oxelösund arbetar för att verksamheter som RAKKE Bygg & Försäljning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för RAKKE Bygg & Försäljning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva bygg- och anläggningsarbeten, försäljning av byggvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för RAKKE Bygg & Försäljning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till RAKKE Bygg & Försäljning AB och det är följande personer, Rantamäki, Ossi Olavi Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för RAKKE Bygg & Försäljning AB är 556684-1218.