Sörners Optik Holding AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oxelösund och Sörners Optik Holding AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sörners Optik Holding AB är ett av dem. Statusen för Sörners Optik Holding AB är att Bolaget är aktivt.

Sörners Optik Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-14. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där företaget finns i jobbar för att företag som Sörners Optik Holding AB ska trivas.

Sörners Optik Holding AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30. I Oxelösund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sörners Optik Holding AB inte är momsregistrerat.

Idag är Sörners Optik Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Sörners Optik Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-36220.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sörners Optik Holding AB är Sörner, Marie Elisabet som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörner, Ryno Ulf Göran som är född 1956 och har titeln Suppleant, Söderin, John Kjell Joakim som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Sörners Optik Holding AB har 556687-7857 som sitt organisationsnummer.