Äventyrshuset Båt, Mat & Logi i Oxelösund AB

Södermanlands län

Information

Äventyrshuset Båt, Mat & Logi i Oxelösund AB är en verksamhet som finns i Oxelösund. I Äventyrshuset Båt, Mat & Logi i Oxelösund AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kemi, Jan Stefan som är född 1963 och har titeln VD, Kemi, Jan Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kemi, Yvonne Eva Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, Benne, Claes Tobias som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Äventyrshuset Båt, Mat & Logi i Oxelösund AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Äventyrshuset Båt, Mat & Logi i Oxelösund AB på telefon 0155-30808.

Bolaget skall bedriva båtcharter, hotell- och vandrarhemsverksamhet, uthyrning och försäljning av båtar, mat och dryck samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Äventyrshuset Båt, Mat & Logi i Oxelösund AB av bolagstypen Aktiebolag.

Äventyrshuset Båt, Mat & Logi i Oxelösund AB är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Äventyrshuset Båt, Mat & Logi i Oxelösund AB innehar ej F-skattsedel och Äventyrshuset Båt, Mat & Logi i Oxelösund AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Äventyrshuset Båt, Mat & Logi i Oxelösund AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Äventyrshuset Båt, Mat & Logi i Oxelösund AB har 556700-6464 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.