CM Workers AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oxelösund och CM Workers AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och CM Workers AB är ett av dem. Statusen för CM Workers AB är att Bolaget är aktivt.

CM Workers AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-06-19. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som CM Workers AB ska trivas.

I Oxelösund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsult- och byggnadshantverksverksamhet med inriktning mot restaurang-, hotell- handels- och upplevelse- företag samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att CM Workers AB inte är momsregistrerat.

Idag är CM Workers AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med CM Workers AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-33450.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med CM Workers AB är Lagerström, Carina Lilian som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Hein, Peter Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Svensk, Lars Åke Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor, .

CM Workers AB har 556705-9133 som sitt organisationsnummer.