Kopparnageln AB

Södermanlands län

Information

Kopparnageln AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Kopparnageln AB finns. I Oxelösund så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kopparnageln AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kopparnageln AB har haft sedan 2006-08-01. Kopparnageln AB har funnits sedan och 2006-08-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kopparnageln AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Badhusbacken 3, 613 35, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-8477417.

Oxelösund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kopparnageln AB Privat, ej börsnoterat.

Kopparnageln AB har idag 556706-6039 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kopparnageln AB

Bedriva verksamhet inom media med inriktning mot digitala medier och internet samt därmed förenlig verksamhet.

I Kopparnageln AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Johan Vilhelm Kurt Ingemar som är född 1979 och har titeln VD, Larsson, Johan Vilhelm Kurt Ingemar som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin Larsson, Ann Christin som är född 1941 och har titeln Suppleant, Bentevik, Björn Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .