Vandrarhem Poppeln AB

Södermanlands län

Information

Vandrarhem Poppeln AB är ett av många verksamheter som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Vandrarhem Poppeln AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vandrarhem Poppeln AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-02-15.

Vandrarhem Poppeln AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2006-11-08. Men sedan 2007-02-15 så har Vandrarhem Poppeln AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Esplanaden 17, 613 30, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vandrarhem Poppeln AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-33939.

Oxelösund arbetar för att verksamheter som Vandrarhem Poppeln AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vandrarhem Poppeln AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall driva vandrarhem samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vandrarhem Poppeln AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vandrarhem Poppeln AB och det är följande personer, Sterkens, Carina Marie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Tommy Stig som är född 1953 och har titeln Suppleant, Söderin, John Kjell Joakim som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vandrarhem Poppeln AB är 556714-9835.