Jan Samuelsson International Consulting AB

Södermanlands län

Information

I Oxelösund finns det ett Aktiebolag som heter Jan Samuelsson International Consulting AB. Det finns flera bolag som liknar Jan Samuelsson International Consulting AB i Södermanlands län. Oxelösund är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Jan Samuelsson International Consulting AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-09-20 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2007-08-24 så har Jan Samuelsson International Consulting AB varit registrerat och sedan 2007-09-20 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Jan Samuelsson International Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Jan Samuelsson International Consulting AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Skrakv. 4, 613 36, Oxelösund. Vi ni istället prata med Jan Samuelsson International Consulting AB så kan ni göra det på 0155-32130.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom logistik, management, utbildning, marknadsföring, produktionsoptimering, företagsanalyser samt därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget bedriva handel inomimport export av stål- och metall- produkter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Samuelsson, Jan Lennart som är född 1949 och har titeln VD, Samuelsson, Jan Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Ann Christine som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Karl Henrik som är född 1979 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Lars Henning som är född 1983 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Bengt Henry Lennart som är född 1947 och har titeln RevisorSörmlandsgruppen Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Samuelsson, Jan Lennart .

Jan Samuelsson International Consulting AB har 556736-3592 som sitt organisationsnummer.