Svenska Bygghissar i ABC Län AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Oxelösund och Svenska Bygghissar i ABC Län AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Svenska Bygghissar i ABC Län AB är ett av dem. Statusen för Svenska Bygghissar i ABC Län AB är att Bolaget är aktivt.

Svenska Bygghissar i ABC Län AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-24. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svenska Bygghissar i ABC Län AB ska trivas.

Svenska Bygghissar i ABC Län AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-14. I Oxelösund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva uthyrning av byggnadsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Bygghissar i ABC Län AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-14.

Idag är Svenska Bygghissar i ABC Län AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Svenska Bygghissar i ABC Län AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59086898.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant. Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Svenska Bygghissar i ABC Län AB är Eklund, Karin Anette som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Mats Bertil som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Rolf Benny som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lehnér, Nils Kenneth Bertil som är född 1952 och har titeln Revisor, Kenneth Lehnér Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Svenska Bygghissar i ABC Län AB har 556738-7500 som sitt organisationsnummer.