Astrids Väv & Garn

Södermanlands län

Information

570703-XXXX är organisationsnummer för bolaget Astrids Väv & Garn. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Astrids Väv & Garn är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Astrids Väv & Garn finns i.

Astrids Väv & Garn har varit registrerat sedan 2008-06-10 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Astrids Väv & Garn så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

Astrids Väv & Garn är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Astrids Väv & Garn är följande:

Vill ni komma i kontakt med Astrids Väv & Garn så kan ni göra det på telefon genom 0155-37474 eller genom brev på följande adress:

Handel med garn, handarbeten och presenter.

Det finns olika personer som har en koppling med Astrids Väv & Garn och det är Edh, Eva Marie som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,