Doggo Center

Södermanlands län

Information

Doggo Center hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Doggo Center finns. I Oxelösund så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Doggo Center tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Doggo Center har haft sedan 1996-01-01. Doggo Center har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Doggo Center så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-36227.

Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Doggo Center har idag 571018-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Doggo Center

Djurfoderbutik, hund, katt och smådjursfoder, djurgodis, tillbehör, T-shirt med djurmotiv, hundtrim samt försäljning av telefonkort. Städning av företagslokaler och bostäder.

I Doggo Center så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vergara Flores, Blanca Erika som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .