Ekos trafikskola

Södermanlands län

Information

600123-XXXX är organisationsnummer för företaget Ekos trafikskola. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekos trafikskola är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Ekos trafikskola finns i.

Ekos trafikskola har varit registrerat sedan 2004-05-14 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-06-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekos trafikskola så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-06-01.

Ekos trafikskola är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Ekos trafikskola är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ekos trafikskola så kan ni göra det på telefon genom 070-4567117 eller genom brev på följande adress:

Export och import av kläder, skor, hus och tyg.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekos trafikskola och det är Dolovac, Eshad som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,